Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Termenele de livrare sunt inte 24h si 60 zile lucratoare , in functie de produsul comandat si locul livrari.

ECAR SRL isi rezerva dreptul de a cere plata in avavns a produselor comandate.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe email contact@ecamag.ro sau telefon +40769603786 

Prin accesarea site-ului www.eca-mag.ro vizitatorul isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos. Acestea pot fi modificate de administratia ECAR SRL in functie de evolutia prevederilor legale!

PLASAREA COMENZILOR

Prin plasarea unei comenzi, cumparatorul isi exprima acordul privind inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata si cu metoda de comunicare electronica sau telefonic.

Cumparatorul, in urma lansarii comenzii on line, va primi o notificare de confirmare care nu reprezinta prelucrarea comenzii. Prelucrarea comenzilor se va face de catre un reprezentant al departamentului de Vanzari, care va informa clientul cu privire la disponibilitatea produselor, termene de livrare, costuri de achizitie si transport.

Daca nu ati fost contactati telefonic de un reprezentant ecamag in 24 ore de la lansarea comenzi rugam contactatine la telefon 0769603786 .

GARANTIA

Garantia produselor este asigurata de producatori.

RETURNAREA PRODUSELOR (conform O.G. 34/2014)

Pot fi returnate numai produsele achizitionate de pe www.ecamag.ro

Produsele se pot returna numai in starea in care au fost primite , fara urme de utilizare.

Ambalajul original nu trebuie sa fie deteriorat.

Etichetele trebuie sa fie intacte.

Accesoriile si produsele de returnat sa fie intacte, fara urme de montaj, zgarieturi, lipituri etc.

Factura si garantia (sau certificatul de conformitate) in original sunt obligatorii.

Returnarea produselor, costurile de transport si manipularea, intra in responsabilitatea Cumparatorului, conform art. 14(2) O.G.34/2014 si se face printr-o notificare scrisa, in termen de 14 zile.

Cumparatorul poate schimba un produs cu altul daca nu corespunde exigentelor sale cu acordul vazatorului .

Contravaloarea produsului returnat se va achita in contul bancar specificat de Cumparator, in termen de 14 zile.

Returul va fi refuzat daca nu se respecta cerintele de mai sus!

Returul intra in responsabilitatea Vanzatorului numai daca produsul prezinta vicii de fabricatie si nu corespunde specificatiilor tehnice.

Pentru produsele care fac obiectul unei comenzi externe dar si pentru categoria electrocasnice, Cumparatorul va achita in avans valoarea acestora.

Produsele sanitare si electrocasnicele comandate special de Cumparator nu se refuza decat in cazul in care nu corespund tehnic! Refuzul acestora duce la pierderea avansului.

Service-ul, reparatiile de orice natura si inlocuirea produsului se realizeaza contra cost daca montajul nu a fost realizat de instalatori cu atestat profesional sau persoana juridica de specialitate, care sa ofere garantia montajului si se pierde si garantia oferita de producator .

Imaginile produselor aflate pe site sunt prezentate in cadrul magazinului online cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate.